Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به تغییر رویکرد مدیریتی شهرداری تهران در این دوره به مدیریت مردم محور تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، محمد امین توکلی زاده با تاکید بر اینکه رویکرد مدیریتی شهرداری تهران مدیریت مردم‌ محور است، گفت: این تغییر رویکرد در طول ۶ ماه اخیر بر مبنای اسناد بالادستی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سعی ما بر این است که با مشارکت مردم و با حضور نخبگان و موثران بتوانیم در شهر موثر واقع شویم و مشکلات را با آنها برطرف کنیم.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه تشکیل مجامع نخبگانی، موثرین و فعالان محله‌ها یکی از مهمترین موضوعاتی است که مدیریت شهری در دوره جدید در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: تهران از وجود نخبگان زیادی در محله‌ها برخوردار است. این افراد با مشارکت بالا و دلسوزی به دنبال این هستند تا وضعیت بهتری را در شهر ایجاد کنند.

وی یادآور شد: موظف هستیم با زمینه سازی و پشتیبانی از این انگیزه‌ای که در مردم و نخبگان وجود دارد، بستر حضور آنها را در تصمیم سازی مدیریت شهری ایجاد کنیم.

توکلی زاده با پرداختن به تشکیل قرارگاه‌های پنج گانه در معاونت  فرهنگی و اجتماعی گفت: مهمترین قرارگاهی که با اولویت شهردار تهران شروع به کار کرد، قرارگاه اجتماعی بود. این قرارگاه ها سه ضلع دارد و ما در قرارگاه ها هر آنچه در شهرداری تهران به عنوان وظایف قانونی بر عهده داریم، مورد بررسی قرار می دهیم.

وی با بیان اینکه در قرارگاه اجتماعی ابتدا بین بخش های داخلی شهرداری هماهنگی های لازم انجام شد، اظهار کرد: در گام بعدی به سراغ نهادهای متولی در حوزه اجتماعی رفتیم و تاکنون نیز بیش از ۱۸۰ مصوبه در حوزه آسیب های اجتماعی تصویب شده است.

بنا براعلام سایت شهر، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران افزود: در قرارگاه اجتماعی دستگاه ها و نهادهای مختلفی مانند نیروی انتظامی، سازمان بهزیستی، قوه قضائیه، دادگستری شهر تهران، هلال احمر، سازمان ثبت اسناد، استانداری، معاونت اجتماعی، سپاه تهران و تمام نهادهایی که می توانند در این مجموعه نقش آفرین باشند، حضور دارند. در این میان نهادها و سازمان هایی که نقش بیشتری دارند، محوری تر بوده و برخی دستگاه ها نیز نقش پشتیبان را دارند تا بتوانیم در حوزه آسیب های اجتماعی قدم های تاثیرگذاری را برداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران قرارگاه اجتماعی شهرداری تهران شهرداری تهران قرارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۳۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد خلیل پور عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در نشست هفتگی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به ششمین سالگرد رحلت حاج شیخ غلامرضا حسنی "مجاهد نستوه آذربایجان" گفت: یکی از نمادهای هویت و تاریخ مجاهدت و رشادت های مردم آذربایجان در زمان انقلاب در شهر ارومیه حاج شیخ غلامرضا حسنی بوده و شهرداری ارومیه باید برای برگزاری هرچه باشکوهتر برنامه بزرگداشت رحلت آن مرحوم از هیچ تلاشی را دریغ نکند.

وی افزود: سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری باید در برگزاری ویژه برنامه های مناسبتی در شهر و همچنین سازمان سیما،منظر و فضای سبز شهری شهرداری در فضاسازی و آذین بندی های سطح شهر اهتمام ویژه داشته باشد.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با انتقاد شدید از ضعف اطلاع رسانی روابط عمومی های شهرداری بیان کرد: ضعف روابط عمومی ها در مباحث اطلاع رسانی در ویژه برنامه ها، مراسمات و پروژه های عمرانی و خدماتی مدیریت شهری مشهود است.

دکتر خلیل پور در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه یکی از رسالت های اصلی سازمان فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری ایجاد شور و نشاط برای مردم بوده اظهار کرد: فصل تابستان شهر ارومیه پتانسیل و فرصتی بی نظیر برای برگزاری جشنواره ها و نهایت استفاده در تحقق رسالت سازمانی می باشد.

وی با اشاره به ضرورت نامگذاری کلیه پل های سطح شهر ارومیه به یک نام و یا نماد یادآورشد : برخی از پل های شهر مزین به نام های مقدس همچون (پل مادر و پل خاتم الانبیاء و ... بوده و تزیین ها و فضا سازی پل ها تا حدودی متناسب با نام آنها انجام شده و در سایر پل های سطح شهر هم اقداماتی نظیر آنها انجام شود. 

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در پایان خاطرنشان کرد: به عنوان مثال پل غیر همسطح آذربایجان که چند سطح آن به فاز بهره برداری رسیده است، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه میتواند با فضاسازی متناسب با نام پل اقدام و تصویری از "شهید مهدی باکری  به عنوان تبلور غیرت آذربایجان "در آن استفاده کند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • تشکیل قرار گاه تحول فرهنگی با هدف مقابله با آسیب های اجتماعی
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال گذشته
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در تهران به کجا رسید؟
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟