Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت:

محمدامین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: ظرفیت گرمخانه‌های تهران محدود است و در مجموع ظرفیت پذیرش و اقامت ۲ هزار نفر از کارتن‌ خوابها و افراد بی‌خانمان حاضر در پایتخت را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: باید تعداد گرمخانه‌های شهر تهران را افزایش داده و ظرفیت گرمخانه‌های فعلی را هم توسعه بدهیم تا شرایط برای پذیرش تعداد بیشتری از افراد بی‌خانمان و کارتن خواب در این مراکز فراهم شود.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تاکید کرد: پیچیدگی آسیب‌های وارده از اعتیاد به زنان در مقایسه با مردان بیشتر و دشوارتر است و خدمات و حمایتهای بیشتری باید برای این افراد در نظر گرفته شود.

 

ضرورت تفکیک بی‌خانمان‌ها با بیماری و اختلالات روانی خاص از یکدیگر!

توکلی زاده همچنین یادآور شد: طی بازدیدم از چند گرمخانه ویژه بانوان در تهران به این نتیجه رسیدم که اگر مشکلات زنانی که برای دریافت خدمات به این مراکز مراجعه می‌کنند را از هم تشخیص نداده و تفکیک نکنیم، با پذیرش در یک مرکز در نهایت، آسیبها را به یکدیگر انتقال خواهند داد و مشکلات آن‌ها پیچیده‌تر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: جهت جلوگیری از انتقال آسیب‌های افراد کارتن خواب و بیخانمان به یکدیگر مثل ترنسها و یا سایر بیماران روانی که دچار اختلالات روانی و یا بیماریهای خاص هستند، مراکز گرمخانه‌ای جدا و مجزایی را تأسیس خواهیم کرد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین اضافه کرد: برای مجموعه‌ای از بی‌خانمان‌ها که بیماریها، مشکلات و اختلالات شبیه هم دارند مراکز مستقلی را جهت ارائه خدمات درمانی و روانشناسی ایجاد می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهرداری تهران اعتیاد کارتن خواب ها آسیب های اجتماعی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بی خانمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۷۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه با مولدسازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه کنیم،‌ گفت: همچنین توانستیم منابع جدیدی در جهت حمل‌ونقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، لطف‌الله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، اظهار کرد: در سال 1402 شهردار تهران موفق شد علاوه بر تحقق بودجه در پایان دی ماه، متمم حدودا 30 هزار میلیاردی را نیز محقق کند و این امر نشاندهنده عزم جدی و حمایت اعضای شورای شهر و تلاش یکایک مدیران و کارکنان شهرداری است که در طول تاریخ شهرداری بی‌نظیر است.

وی افزود: بی‌تردید تامین منابع 104 همتی نیاز به ابتکار و خلاقیت داشت که بخشی از آن به صورت نقد است که تلاش مناطق در این خصوص چشمگیر بود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به مولدسازی و تسویه بخشی از بدهی بانکی، گفت: خوشبختانه با مولدسازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه کرده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: از سال 96 مساله روش واریز و برداشت در شهرداری سابقه داشته است. سال گذشته طی توافقی که با بانک‌ها صورت گرفت، توانستیم در اقدام ارزشمندی نزدیک 20 همت واریز و برداشت انجام دهیم. همچنین بر اساس ماده 13 و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و با همکاری بانک‌ها، بدهی‌هایی را که از سال85، 88، 91 و 92 باقی مانده بود و نرخ مرکب به آن تعلق می‌گرفت و باعث ضرر مردم شهر بود؛ بخشی را تسویه و حدود 50 درصد مبالغ تسویه را تسهیلات گرفتیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ادامه داد: تلاش کردیم با شناسایی اولویت‌ها در بودجه به ویژه در بخش حمل و نقل، اتوبوس، اورهال کردن واگن‌ها، توسعه خطوط و ایستگاه‌های مترو، رویدادهای فرهنگی و خدمات شهری، توانستیم یک کارنامه خوب در بخش عمران داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در بخش هزینه‌ای نیز بیست و ششم هر ماه حقوق‌ها را پرداخت کردیم بدون اینکه کوچکترین دغدغه‌ای برای کارکنان ایجاد شود. همچنین هزینه‌های جاری را نیز کاملا پرداخت کردیم و هیچ دغدغه‌ای جهت پرداخت نداشتیم. در بحث سرمایه‌ای نیز نزدیک 64 هزار میلیارد تومان در پروژه‌های سرمایه‌ای پول تزریق کردیم. همچنین در موضوع مالی نیز نزدیک به 20 عملیات انجام و گام مثبتی در این جهت برداشته شد.

فروزنده ادامه داد: به طور تقریبی 85 در صد منابع جهت کارهای سرمایه‌ای به صورت پروژه‌ای به تمامی معاونت‌ها داده شد و به جهت اهمیت معاونت حمل و نقل که شورا بیشتر روی آن نظر داشت با اولویت همراه بوده است. این قدام به درستی نشاندهنده کارآمدی است. کارآمدی یک مجموعه به این معناست که ضمن تامین منابع لازم، بتواند ماموریت‌هایی را که شورا مشخص کرده را دنبال کند.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه برخی مخالفان بر نمی‌تابند، نمی‌توانند عدد و رقم را هضم کنند، بی‌جهت می‌گویند کارآمدی نیست، تصریح کرد: کارآمدی به افزایش سطح خدمات، اورهال کردن واگن‌ها، خرید اتوبوس، برقی‌سازی، ساماندهی میادین میوه و تره بار، ساماندهی پسماند، رویدادهای بزرگ و فرهنگی مانند اربعین، جاماندگان، غدیر، امام رضایی‌ها، ایام ماه مبارک رمضان و...که مورد تشویق مردم قرار بگیرد. اینها یعنی کار آمدی؛ کارآمدی به این است که شما بتوانید منابع لازم را به دست آورید و خدمات مطلوبی انجام دهید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبریز ظرفیت فرهنگی بی‌نظیری برای جذب سرمایه‌گذار دارد
  • تسویه ۲۰ همتی شهرداری تهران با بانک ها از طریق واریز و برداشت
  • قتل کارتن‌خواب‌ طرد شده در پاتوق معتادان نظام‌آباد
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • رسانه‌ها و معلمان در پیشگیری از خودکشی نقش مهمی دارند
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است
  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی