Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در نخستین جلسه بازدید شهردار از معاونت‌های هشتگانه شهرداری گفت: نظام فعالیت‌های حوزه معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری از یک انسجامی برخوردار است از همین رو پیش برد اهداف این معاونت در شهرداری تهران، باید از فعالیت‌های جزیره‌ای فاصله گرفته و به سمت هم‌افزایی پیش رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شهر، محمد امین توکلی زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران صبح امروز در مراسم بازدید سرزده علیرضا زاکانی شهردار تهران از معاونت امور اجتماعی و فرهنگی بیان کرد: در حال حاضر باید تلاش کنیم با یک انسجام و پیوستگی برنامه‌ها و اقدامات در بین اجزاء معاونت و بدنه کلی شهرداری در مسیر نیل به اهداف خرد و کلان فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران گام‌های اساسی برداریم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران افزود: معاونت امور اجتماعی و فرهنگی تا زمانی که یک منظومه منسجم نباشد، نمی‌توان انتظار داشت در مسیر همکاری با سایر معاونت ها به خوبی عمل کند.
توکلی زاده رسیدن به اهداف کوتاه و بلندمدت معاونت متبوع خود را در گرو رعایت ارکان اصلی فرهنگی شهرداری تهران دانست و گفت: لازم است دو اصل مهم را در فعالیت‌های خود لحاظ کنیم نخست هویت و سپس سبک زندگی، که هر دو این اصول می بایست محور عموم کارها و اقدامات در معاونت اجتماعی و سایر معاونت‌ها باشد.
او با بیان اینکه احیای هویت ایرانی اسلامی شهر تهران در کنار ترویج سبک زندگی شهری زمانی محقق خواهد شد که مسائل فرهنگی ذیل دیگر فعالیت ‌ها قرار نگیرد، بیان کرد: لازم است محوریت اقدامات شهرداری با مسائل فرهنگی و اجتماعی باشد و دیگر فعالیت‌ها به پیوست این محوریت ایفای نقش کنند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: لزوم ارتباط معاونت اجتماعی و فرهنگی با اقشار و ارکان جامعه از جمله مدارس، مساجد و خانواده‌ها برای بررسی و پیگیری دقیق و واقع بینانه مسائل در امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری جز اولویت‌های این معاونت خواهد بود.
توکلی زاده در پایان درباره فراگیر شدن آسیب‌های اجتماعی در بخش‌های مختلف جامعه از جمله زباله‌گردی و کارتن‌ خوابی در شهر تهران بیان کرد: در حوزه آسیب‌های اجتماعی باید به این مهم اشاره کنم که در قالب طرح زمستان گرم، گرم‌خانه‌های شهر تهران با ظرفیت 2100 نفر آغاز به فعالیت کردند. البته همچنان پیگیر هستیم تا با ارتقاء و کیفی سازی و بالا بردن کمیت افراد بیشتری تحت پوشش قرار گیرند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران معاونت اجتماعی فعالیت ها معاونت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند